Jamie zoekt een professional die ziet wat zij echt nodig heeft

We zoeken een Gezinshuisouder voor Jamie (16). Zij woont op dit moment in een logeerhuis en heeft al op veel verschillende plekken gewoond. Ze wil heel graag ergens wonen waar rust en stabiliteit is. Bij een professional die haar helpt om nee te leren zeggen.


let op: de foto en naam zijn fictief i.v.m. privacy.

Jamie heeft flink wat meegemaakt toen ze nog klein was. Haar moeder overleed toen ze pas 4 jaar oud was. Haar basis is, door alles wat er gebeurd is, minder stabiel. Daardoor weet ze soms niet goed wat ze wil en maakt ze keuzes die niet in haar eigen belang zijn. 

Jamie is vaak erg onzeker en trekt zich veel aan van wat anderen van haar denken. Soms ziet ze dan geen andere uitweg meer dan liegen en dingen groter maken dan ze zijn.

Ze wil graag leren om nee te zeggen en voor zichzelf op te komen. Ze zoekt daarom een professional die haar helpt om de juiste keuzes te maken en om succeservaringen op te doen. Zodat ze meer zelfvertrouwen krijgt. 

Help jij Jamie om op zichzelf te gaan vertrouwen? 

Wij zoeken een zorgprofessional die voor haar het verschil wil maken als Gezinshuisouder. In eigen huis, of op een van onze locaties.

Wil je meer weten over deze baan?

Onze hulp

Ambulante hulp in het gezin

Eerstelijns ondersteuning aan gezinnen door onze gezinscoaches. Ze bekijken samen met de jongeren en hun ouders welke problemen er spelen en wie hierbij kan helpen.

Ambulante spoedhulp

Als de veiligheid van een kind acuut in gevaar komt, dan de-escaleren en stabiliseren wij met ambulante spoedhulp de crisissituatie. Zodat de veiligheid van het kind weer gewaarborgd wordt.

Jongeren coaching

Ondersteuning en begeleiding voor jongeren bij de uitdagingen die zij dagelijks ondervinden. We versterken hun competenties en praktische vaardigheden die ze nodig hebben om op eigen benen te kunnen staan.

VUHP

Praktische en intensieve ondersteuning op maat om er voor te zorgen dat kinderen veilig thuis kunnen blijven wonen

Daghulp

Specialistische integrale behandelprogramma’s voor kinderen met complexere problematieken. Deze programma’s worden in overleg met ouders en school, kinderdagverblijf of sportclub afgestemd en op maat gemaakt voor het kind.

OJ

Voorkomt verder vastlopen in het onderwijs voor leerlingen ( 8 – 18 ) met gedragsproblemen, depressiviteit, angstklachten, eetproblemen, negatief zelfbeeld, agressie of lichamelijke klachten zonder medische oorzaak.

Ouderschap Blijft / Parallel Solo Ouderschap

Bij ontwikkelingsproblemen van kinderen die een scheiding hebben gemaakt. Wie bieden ondersteuning bij het oplossen van conflicten, het maken van goede afspraken en het verbeteren van de communicatie tussen de ouders.

Begeleide bezoeken

Wanneer een kind uit huis is geplaatst.

Pleegzorg

Pleegzorg betekent dat een kind tijdelijk in een ander gezin gaat wonen, bij pleegouders. Er zijn verschillende vormen voor diverse situaties afhankelijk van de behoefte van het kind.

Verblijf in een gezinshuis

Als gedragsproblemen bij een kind of jongere zo heftig zijn dat thuis en in een pleeggezin wonen niet meer kan. Bij deze opvang is er intensieve begeleiding van een professionele hulpverlener: de gezinshuisouder.

Verblijf in een residentiële voorziening

Hier krijgen kinderen en jongeren de kans om op een rustige en veilige plek te werken aan hun toekomst. Wij bieden verschillende vormen van opvang in een residentie afhankelijk van de behoefte.

HGD / Uitgebreide intake

Staat voor Handelingsgerichte Diagnostiek en is een uitgebreide intake.

Diagnostiek en behandeling

Wanneer jongeren van twaalf jaar en ouder extra structuur en begeleiding nodig hebben. Dit gebeurt i.s.m. GGZ en LVB-experts.