Dit is wat wij bieden

Een zelfstandige baan met veel eigen verantwoordelijkheid en goede begeleiding door de collega's uit jouw team. Bij Jeugdformaat krijg je een jaarcontract, dat bij goed functioneren en gelijkblijvende bedrijfsvoering wordt verlengd. Per kind dat je opvangt kom je voor 9 uur per week in dienst, wat bij 4 kinderen neerkomt op een fulltime arbeidsovereenkomst van 36 uur.

Je salaris is afhankelijk van relevante werkervaring. Het salaris bedraagt minimaal €2.228,84 en kan oplopen tot maximaal €3.309,81 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur). Het salaris is vastgesteld volgens de salarisregeling CAO-jeugdzorg (functieprofiel: Jeugdzorgwerker C/gezinshuisouder, schaal 8). Verder heb je recht op een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3%, een pensioenregeling via PFZW en korting op verzekeringen

Daarnaast kun je bij Jeugdformaat rekenen op:

  • onregelmatigheidstoeslag van 14%;
  • tegemoetkoming in de premie zorgverzekering van € 20,- bruto per maand;
  • vergoeding voor de verzorging van het kind;
  • vergoedingen voor o.a. dienstreizen, schoonmaak en oppas;
  • 200 verlofuren bij fulltime (36 uur) dienstverband, waarvan je een gedeelte flexibel kunt besteden;
  • recht op 23 vrije weekenden per jaar.

Over Jeugdformaat

Als Gezinshuisouder ben je in dienst bij Jeugdformaat en vang je kinderen op die hulp krijgen via onze organisatie. Jeugdformaat biedt specialistische jeugd- en opvoedhulp in de regio Haaglanden. Bijna 800 gepassioneerde professionals werken samen aan de ondersteuning van 7.500 kinderen, jongeren en hun ouders die er op eigen kracht even niet uitkomen.

Ben je geinteresseerd? Dan komen we graag met je in contact. Plan een belafspraak met een van onze medewerkers in op een moment dat jou het beste uitkomt.